SyncUp Absent Member.
Absent Member.
421 views

Re: 3.5 on Opensuse 11.1


mkeshav;1875787 Wrote:
> Can you try this workaround mentioned in the designer Readme and update
> us whether this works fine ,
> 1. Open the Designer.ini file located in the Designer install
> directory
> 2.Add the following line to the end of the Designer.ini file:
> -Dorg.eclipse.swt.browser.XULRunnerPath=/usr/lib/xulrunner-1.9/
> 3.Save the Designer.ini file and launch Designer.
>
> Thanks,
> Keshav
> Designer Test Team


I was having this same issue after installing Designer 4.01 on SLES 10
SP3 64 bit. I made the change listed to the Designer.ini file and it
resolved the problem.

Thank you!

Cindy


--
SyncUp
------------------------------------------------------------------------
SyncUp's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=55472
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=389793

Labels (1)
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.