Highlighted
Not applicable
690 views

UA 4.5 Installation issues

We have installed User app 4.5 in Websphere in a cluster . We have deployed the IDMProv application in the cluster. but when we are acessing the IDMProv application its redirecting to IDMProv/portal/jsps/sso-error.jsp page . But this page is not showing any error. Aslo we checked that an object RBPMSAML_XXXXXXXXXXX was not created . The same object was created when we did installation in our QA .

any suggestions
Labels (1)
0 Likes
3 Replies
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: UA 4.5 Installation issues

On 11/29/2016 7:06 AM, CAPVCC SUPPORT wrote:
>
> We have installed User app 4.5 in Websphere in a cluster . We have
> deployed the IDMProv application in the cluster. but when we are
> acessing the IDMProv application its redirecting to
> IDMProv/portal/jsps/sso-error.jsp page . But this page is not showing
> any error. Aslo we checked that an object RBPMSAML_XXXXXXXXXXX was not
> created . The same object was created when we did installation in our QA


The NMAS SAML method is configured in eDirectory when you run
Configupdate.sh and select Advanced Options, middle tab, RBPM section
and there is a drop down menu that usually defaults to No Change.
Modify that to Auto and save.





0 Likes
Not applicable

Re: UA 4.5 Installation issues

Thanks it worked

but now i have another issue
My Configuration
i have 3 servers
Server1 - OSP , SSPR , UA
OSP & SSPR running on tomcat
UA on Websphere

UA of server1 is configured to be redirected to OSP of the server1 and vice versa

Server2 - OSP , SSPR , UA
OSP & SSPR running on tomcat
UA on Websphere

UA of server2 is configured to be redirected to OSP of the server2 and vice versa

Server3 - OSP , SSPR , UA
OSP & SSPR running on tomcat
UA on Websphere
UA of server3 is configured to be redirected to OSP of the server3 and vice versa

all the 3 servers are in a cluster in Websphere

the 3 servers are not clustered in tomcat

no my issue is when i am accessing the IDMprov application of Server1 , some times i am redirected to OSP of server 2 and server3 and getting the error

Error: An invalid OAuth2 request was received.

I checked in the Osp trace and i find the below error message

[OSP]
Time: 2016-11-29T14:40:11.072+0100
Level: ERROR
Java Execution:
Class: com.netiq.oidpp.oauth2.OAuth2Handler
Method: handleAuthCode
Line Number: -1
Thread: localhost-startStop-1
Correlation:
Id: 1fd50c49-ba31-4dde-81b5-c29aae0f82eb
Message: LoggableMessage
Code: com.netiq.oidpp.oauth2.OAuth2Handler.C() [-1]
Thread: http-bio-8080-exec-3
Correlation Id: 1fd50c49-ba31-4dde-81b5-c29aae0f82eb
Text: Client "redirect_uri" did not validate against registered urls!

I rechecked all my redirect URL's , everything is correct , but i am not able to understand 1 thing that when i am accessing UA on Server1 , y it is redirecting me to OSP of another server

Please provide your valuable suggestions

Thanks in advance
0 Likes
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: UA 4.5 Installation issues

On 11/29/16 3:36 PM, CAPVCC SUPPORT wrote:
>
> Thanks it worked
>
> but now i have another issue
> My Configuration
> i have 3 servers
> Server1 - OSP , SSPR , UA
> OSP & SSPR running on tomcat
> UA on Websphere
>
> UA of server1 is configured to be redirected to OSP of the server1 and
> vice versa
>
> Server2 - OSP , SSPR , UA
> OSP & SSPR running on tomcat
> UA on Websphere
>
> UA of server2 is configured to be redirected to OSP of the server2 and
> vice versa
>
> Server3 - OSP , SSPR , UA
> OSP & SSPR running on tomcat
> UA on Websphere
> UA of server3 is configured to be redirected to OSP of the server3 and
> vice versa
>
> all the 3 servers are in a cluster in Websphere
>
> the 3 servers are not clustered in tomcat
>
> no my issue is when i am accessing the IDMprov application of Server1 ,
> some times i am redirected to OSP of server 2 and server3 and getting
> the error
>
> Error: An invalid OAuth2 request was received.
>
> I checked in the Osp trace and i find the below error message
>
> [OSP]
> Time: 2016-11-29T14:40:11.072+0100
> Level: ERROR
> Java Execution:
> Class: com.netiq.oidpp.oauth2.OAuth2Handler
> Method: handleAuthCode
> Line Number: -1
> Thread: localhost-startStop-1
> Correlation:
> Id: 1fd50c49-ba31-4dde-81b5-c29aae0f82eb
> Message: LoggableMessage
> Code: com.netiq.oidpp.oauth2.OAuth2Handler.C() [-1]
> Thread: http-bio-8080-exec-3
> Correlation Id: 1fd50c49-ba31-4dde-81b5-c29aae0f82eb
> Text: Client "redirect_uri" did not validate against registered urls!
>
> I rechecked all my redirect URL's , everything is correct , but i am not
> able to understand 1 thing that when i am accessing UA on Server1 , y it
> is redirecting me to OSP of another server
>
> Please provide your valuable suggestions
>
> Thanks in advance
>
>

Greetings,
Your new question should be a new post. Please start a new thread.
When you do, please answer the following:

Do you have a Load Balancer in this configuration? If yes, how is it
configured?

Please be advised that based upon the way you outlined your
configuration and the error you are getting, you are not set-up for a
proper cluster/fail-over.



--
Sincerely,
Steven Williams
Principal Enterprise Architect
Micro Focus
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.