UPDATE! The community will be go into read-only on April 19, 8am Pacific in preparation for migration on April 21. Read more.
UPDATE! The community will be go into read-only on April 19, 8am Pacific in preparation for migration on April 21.Read more.
Vice Admiral
Vice Admiral
169 views

UA login mode via SSO is not enabled

Hello! I am trying to use UA login through Access Manager. I am making changes to the configupdate.sh file as shown in the pictures. But after applying the parameters, the changes are not saved and an error is displayed as in the picture

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

    

 

0 Likes
2 Replies
Knowledge Partner Knowledge Partner
Knowledge Partner

I wonder if you are missing some schema attributes? What hints at it to me, is the complaint about email settings and I know that the Default Notification Collection object got a anew attribute for notfSMTPTimeout or somesuch... If that is not in your schema, it may be noticing it.

0 Likes
Vice Admiral
Vice Admiral

I have this attribute

Screenshot_5.png

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.