Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
559 views

Unable to start Approval Workflow - HTTP 404 Not Found


Hi all,
I have an another issue with IDM4.5 workflows and also I have no idea
what is wrong 😞 I set that a resource in the IDM must be approved by
uaadmin but uaadmin does not obtain an approval task.
So I had ran an trace for Role and Resource Service Driver and then I
found the following error there:

-[03/16/15 08:20:00.159]:Role and Resource Service Driver ST::
Processing request
DN:
O=system\OU=services\OU=idm\CN=driverset\CN=UserApplication\CN=AppConfig\CN=RoleConfig\CN=Resou
rceRequests\CN=20150315190721-510ab28052a0447593b2bd5b3fc9c173-0
[03/16/15 08:20:00.160]:Role and Resource Service Driver ST:: Approval
Needed - Starting Workflow
Workflow DN: cn=Resource
Approval,cn=RequestDefs,cn=AppConfig,cn=UserApplication,cn=driverset,ou=id
m,ou=services,o=system
[03/16/15 08:20:06.669]:Role and Resource Service Driver
ST:SubscriptionShim.execute() returned:
[03/16/15 08:20:06.669]:Role and Resource Service Driver ST:
<nds dtdversion="4.0">
<source>
<product instance="Role and Resource Service Driver"
version="4.5.0.0">NetIQ Role Service Driver</produ
ct>
<contact>NetIQ Corporation</contact>
</source>
<output>
<status event-id="0" level="error">Unable to start Approval
Workflow
Workflow DN: cn=Resource
Approval,cn=RequestDefs,cn=AppConfig,cn=UserApplication,cn=drivers
et,ou=idm,ou=services,o=system
*Reason: java.rmi.RemoteException: HTTP 404 Not
Found*</status>
<status event-id="0" level="success">Transitioned request status
from 12 to 13
DN:
O=system\OU=services\OU=idm\CN=driverset\CN=UserApplication\CN=AppConfig\CN=RoleConfig\
CN=ResourceRequests\CN=20150315190721-510ab28052a0447593b2bd5b3fc9c173-0</status>
</output>
</nds>
-
Please, do you have any idea what can be wrong?
Btw. Interesting is that the integrated implementation of IDM4.5 is
working fine (all is configured in the one configuration wizard during
the installation process). But I my standalone implementation not and I
cannot find the differences in the configuration what cause this issue.

Thank you for help!
Milan


--
mjuricek
------------------------------------------------------------------------
mjuricek's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=1616
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=53116

Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Unable to start Approval Workflow - HTTP 404 Not Found


Ok, i solve it! It set wrong port in the driver configuration...
m.


--
mjuricek
------------------------------------------------------------------------
mjuricek's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=1616
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=53116

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.