Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
189 views

userapp 402 Got packets out of order error


Good afternoon, I have just completed an install of MySQL, JBoss,
RBPM/Userapp install on RedHat and the UserApp in designer. When I go to
my webapage http://hostname:3306/IDM I get an error of 7
5.1.26-rc%Wi+8ue|ÿ÷!bSW>o5ZD'4mNÿ„Got packets out of order. Has
anyone seen this error before? Thank you in advance.


--
wferguson
------------------------------------------------------------------------
wferguson's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=360
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=49173

Labels (1)
0 Likes
3 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: userapp 402 Got packets out of order error

On 11/07/2013 02:18 PM, wferguson wrote:
>
> Good afternoon, I have just completed an install of MySQL, JBoss,
> RBPM/Userapp install on RedHat and the UserApp in designer. When I go to
> my webapage http://hostname:3306/IDM I get an error of 7
> 5.1.26-rc%Wi+8ue|��!bSW>o5ZD'4mN��Got packets out of order. Has
> anyone seen this error before? Thank you in advance.
>
>

Greetings,
I have not seen that before. The "real" issue should be outlined in
the server.log. Can you please provide that?

--

Sincerely,
Steven Williams
Lead Software Engineer
NetIQ
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: userapp 402 Got packets out of order error

Out of curiosity, why are you pointing to a MySQL port and trying to
communicate HTTP with it? Are you sure you mean to do that? I cannot
imagine that will ever work, and since you did not mention changing your
HTTP port, and did mention MySQL being on the box, I think that is your
problem.

--
Good luck.

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: userapp 402 Got packets out of order error


ab;236668 Wrote:
> Out of curiosity, why are you pointing to a MySQL port and trying to
> communicate HTTP with it? Are you sure you mean to do that? I cannot
> imagine that will ever work, and since you did not mention changing
> your
> HTTP port, and did mention MySQL being on the box, I think that is your
> problem.
>
> --
> Good luck.
>
> If you find this post helpful and are logged into the web interface,
> show your appreciation and click on the star below...




Ok, so I thought I should have been connecting to port 3306, but that is
obviously for the communication between JBoss and MySQL, and I should
have been connecting on port 8180 (http://localhost:8180/IDM/). I am now
logged into UserApp. Thank you everyone! I need to change my default
ports and such, but I will figure that out. Thanks again


--
wferguson
------------------------------------------------------------------------
wferguson's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=360
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=49173

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.