[LRE TIPS] - Controller/Analysis 2020 cannot connect to ALM 15 which uses SSO, VuGen works fine

[LRE TIPS] - Controller/Analysis 2020 cannot connect to ALM 15 which uses SSO, VuGen works fine

Symptoms

When trying to connect from Controller/Analysis of LR 2020, it throws out error:

Failed to login, please contact system Administrator for help

Description: Expect external authentication data but did not get one

VuGen works fine, the issue only occurs to Controller and Analysis.

Controller/Analysis/VuGen are on the same machine.

Bach_0-1590385831840.png

 

Solution

Please try the attached hotfix (replace existing file in <LR>\bin, remember to backup existing file first)

Labels (1)
Attachments

DISCLAIMER:

Some content on Community Tips & Information pages is not officially supported by Micro Focus. Please refer to our Terms of Use for more detail.
Comments

What do I have to patch? The LRE-Server or Controller & Analysis?

Top Contributors
Version history
Revision #:
1 of 1
Last update:
‎2020-05-25 06:52
Updated by:
 
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.