Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1658 views

Authentication required error while replay

I am getting Authentication required error even after using web_set_user() function and WinInet check is enabled.
My script is recored with Web(HTTP/HTML) and i am creating secure connection to the server.
Can you please let me know what else i need to add in my script to resolve this type of error.
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Is the server forcing a specific version of NTLM? One specific version requires some extra setup. Something about a key you need as if originating from an unix environment. Luckly site admins were willing to change settings in those cases.

Most likely the domain in web_set_user is exactly right. This happens on redirects, specifc LDAP setups, and/or multiple security domains. So having 2 or 3 (web_set_user) is also common.

I noticed that vugen might not pick up the first web_set_user when recording. I forgot how I did it. I think I purposely failed the first login so the second would be picked up. Or went to another page that required login. and removed that step later on.
"Although I am an HP employee, I am speaking for myself and not for HP"
0 Likes
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

If are using any proxy try to use custome proxy authentication and give the authentication.
Cheers!

Nvr Blame a day in ur life....... Good day gives "happiness" & Bad day gives "experience" ......
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.