Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
78 views

Error: No Response from LRE

Hi All,

Has anyone seen this error message before? It occurred during a load test and caused the whole test to crash. The system was still up but the test would not restart.

Thanks in advance,
Scott
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Error: No Response from LRE

What is the version of LR you are using? What is the load on the machines?

-Madhu
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Error: No Response from LRE

Hi Madhu,

We are running Performance Center 8.1 FP4. The test was for 12000 web vusers on 10 loadgen machines. Working with one of our consultants, we introduced somethink time and totally turned off logging ( even of errors ) and the test ran successfully after that. I would still like to know if anyone has any information on the root cause of this type of problem.

Thanks,
Scott
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.