Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..
417 views

Getting Error when running multiple protocol scripts (Citrix+web http/html)

Hi All,

We are having a citrix application recorded in vugen 9.1 and using citrix presentation server 4.5. But while running the scripts we are getting the following errors.

Action.c(85): Error: Connect can not be established - Last Error=64, Last client error=0
Action.c(85): Continuing after error in Vuser script.
Action.c(85): Error: ctrx_set_connect_opt("C:\Program Files\Mercury\Virtual User Generator\scripts\Test1\\nfuse_(null).ica") failed. Operation exceeded timeout.
Action.c(85): Continuing after error in Vuser script.
Action.c(85): Error: ctrx_nfuse_connect(https://fullerapps/Citrix/AccessPlatform1/site/launcher.aspx?NFuse_Application=Citrix.MPS.App.Fullerton%20India%20Citrix%20Farm.BRealmMFO66&LaunchId=1260336024476) failed. Internal Error:

Also on the display its showing "the ica file is not avaialable". Please suggest how this could be resolved. I am attaching the script for reference.
0 Likes
4 Replies
Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..

Re: Getting Error when running multiple protocol scripts (Citrix+web http/html)

Hi All,

Any updates regarding the issue.

Regards,
Bishnu
0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: Getting Error when running multiple protocol scripts (Citrix+web http/html)

Bishnu,

Did you ever get resolution on this error? We've been receiving the same errors and need help.

Any help is appreciated,
Adam
0 Likes
Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..

Re: Getting Error when running multiple protocol scripts (Citrix+web http/html)

Hi,

You can use single ICA protocol instead of using multi protocol. This will help as 9.1 does not support CPS 4.5. Else there is citrix patch which can be downloaded fron HP site and updated to registry before recording.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: Getting Error when running multiple protocol scripts (Citrix+web http/html)

CPS 4.5 is supported with LR v9.5.

There is a patch availble to update the registry.

Best way for such issues is to approach HP support, as they would have seen few issues already reported.

~Shiva
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.