Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
345 views

HTTP 503 received after Microsoft Security patches installed

We are using Performance Center 12 and over the weekend Microsoft Security patches were installed and now we are not able to start up Performance Center. Getting a HTTP 503 error in the web browser.

 

We have uninstalled the patches on the servers and restarted them but still not able to start Performance Center or ALM.

 

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Honored Contributor.
Honored Contributor.

Re: HTTP 503 received after Microsoft Security patches installed

Hi Gerrie

I suggest you run the Repair tool. It is in the same PC install software.

Go to the folder <PC installer>:\Setup\Install\Server and run the PCServer.msi and follow the wizard.

 

If that not works, I suggest you open a support ticket for further investigation.

 

Rodolfo Leitón

HP LR/PC Support

If you are customer you can try posting on our internal forums for more personalized support.

For LoadRunner here.
For Performance Center here.

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.

If you found this information useful please leave a kudo.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.