Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
83 views

LR 11 not responding issue

I have been experiencing lots of issues with LR after I moved to LR 11. I the past I installed Analysis, vugen and load generator on developer machines. This has worked fine from 8.1 until 11.0. I had numerous issues but the worst of which was when you copy / paste from the response in the http view then vugen would lock up.

Finally have come to know that HP suggests that you not install the standalone tools on the same machine. If you need more than 1 of the tools on one machine, do the full lr installation. It will save you countless hours of frustration.

I have requested that HP handle it like they do when you try to install a full lr installation and already have one of the components. It tells you that you can't do that. Hopefully they'll include that in the installs for the stand alone tools or better yet, get their products to play nicely with their own products.

It has also caused issues wtih QTP. They say not to put that on a machine with LR also. I am doing that but the full install seems to have resolved those issues too.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.