Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
184 views

LR Script Recording generates no events

Greetings all,

When attempting to record a LoadRunner Script using the VUGen application, I do the following:

New project - protocol is Web(Click and Script)
click Record Application
click Open Recording Options, to verify my options
level is set to GUI-Based
web-event-configuration is set to High (to capture as many events as possible)
exiting the options window, I click Start Recording

It prompts me with the following:
type: Internet Application
program: Microsoft Internet Explorer
URL Address: http://localhost:8080 (my local application)
working directory: left as default, P:\HP\Performance Center\bin\
Record into Action: Action (the default, again)
checkbox for Record the application startup is checked.

Then I click "OK" to initiate the recording cycle.

It then fires up iexplore, with the web app login screen. I have full functionality of the web app, I can log in, do things with it, change settings (that are persisted), however there are NO events getting registered.

For the record, I have yet to make it be able to do anything yet, for any web app or browser.

Any assistance that can be offered is greatly appreciated.

Cheers

Merrill D.
0 Likes
4 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: LR Script Recording generates no events

Two problems:

1) IE8/Windows 7 are not supported.
2) On a system that is supported, DEP prevents anything from getting read and instead crashes the browser.

So, make sure you're on a supported system and turn off DEP if you run into these problems. (Mine was Server 2003 R2 SP2, and it worked.)
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: LR Script Recording generates no events

Hi,
What DEP is?
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: LR Script Recording generates no events

zhuoyanliu,

DEP is Data Execution Prevention. I could explain it, but I'd simply be echoing what is found here: http://en.wikipedia.org/wiki/Data_Execution_Prevention

cheers,

Merrill D.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: LR Script Recording generates no events

Hi Merrill,

I have faced the same problem before. All i have done is enabling Recording Options->HTTP Properties ->Advanced-> Support charset to UTF-8. And try recording the same. This could fix your problem. If this doesn't resolve your issue then there might be compatability issue with the browsers. For example with LR 9.0 IE8 wont work.

Regards,
Sasidhar.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.