Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
141 views

Not getting Transaction related graphs in my HTML report

Hi
When i tried to generate the HTML report from ANALYSIS i am not able to get transaction per second. transaction response time related graphs in my report.
From some forum i got some stuff according to it create new template save it and then genarate the report.
But stillproblem persists.
Please help me in this regard.
0 Likes
7 Replies
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: Not getting Transaction related graphs in my HTML report

If you have added transaction timers to your scripts then the data for this script should be available. Is the "Average Transaction Response Time" graph not available from the Transactions section in the "Add New Graph" dialog window? This would be the case if there was no transaction times recorded in your analysis database file. Check the log files in your results folder for each of your scripts to see if there are transaction times with Passed status. If the transactions end in failure the response times will not be sent to the analysis file.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Not getting Transaction related graphs in my HTML report

Hi Alan
Thanx for help.
I have confirmed that in the add graph section there is Average transaction response time graph. And also transactions end with pass status.

So what could be the possible reasons?
0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: Not getting Transaction related graphs in my HTML report

So if the graph is available and you add it there is no data? Do you have a template that automatically applies to your analysis? If you are able to add the graph check the filters to make sure there is nothing applied. You can always select "Set Default" in the graph setting to make sure.

Alan
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Not getting Transaction related graphs in my HTML report

Hi Syed,

When you add the graph from the available list, is it not adding anew graph at all OR does the new graph show blank. I have seen it happen sometimes where the values appear in the lower portion but the graph is blank. It usually is a case of memory or even (strangely)a case where I have a the analysis session open on a dual monitor and I just need to bring it on to the main 1 and add the graph again.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Not getting Transaction related graphs in my HTML report

Hi Kashyap,
All graphs are available in the analysis and i can add them from the list and these graps are fine in analysis but the problem comes when i want to generate the report from it the tramsaction related graphs which were earlier displaying in analysis are not getting in the HTML report there is a blank page coresponding to itl.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Not getting Transaction related graphs in my HTML report

please help
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Not getting Transaction related graphs in my HTML report

thanx
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.