Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
139 views

PROBLEM WITH LOAD RUNNER

Hello!!

I've been working with Load Runner 9.51 and when I'm going to use the protocolo Advisor, Load Runner presents a problem and informed me that a problem with the antivirus
but I have not antivirus installed!

Only..
Win 2003 Server SP2
Internet Explorer 7 /

Please help.

Attached is a picture.
0 Likes
3 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: PROBLEM WITH LOAD RUNNER

Try to capture the large flow and check..also pls disable the firewall if it on and check

Thanks
Cheers!

Nvr Blame a day in ur life....... Good day gives "happiness" & Bad day gives "experience" ......
0 Likes
Highlighted
Established Member..
Established Member..

Re: PROBLEM WITH LOAD RUNNER

did it record any event while you was checking with protocol advisor??
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: PROBLEM WITH LOAD RUNNER

Hi Prasenjit Dutta

no, I was just reviewing the protocols.

Thanks
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.