Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
138 views

Performance SPI 8.10 for Linux install error

Hi!
I'm trying to install Performance SPI on rhel 5, but during install i've got an error:

=====
2009-08-04 15:55:43,356 INFO - Executing finalize action : Deploy SPI for Performance into Ers
2009-08-04 15:55:43,526 INFO - Completed deferred IA Variable substitutions on the Script arguments.
2009-08-04 15:55:43,527 INFO - Executing finalize action : Cobnfigure the ERS Tomcat
2009-08-04 15:55:44,209 ERROR - There was a failure with this installation action for package HPNNMPerfSPI 8.10.000 (HP Network Node
Manager iSPI for Performance). Cobnfigure the ERS Tomcat has returned a non-zero error code. HP NNM iSPI for Performance will not b
e installed.
2009-08-04 16:05:50,941 INFO - Final clean-up of the installer, temporary files and runtime resources.
2009-08-04 16:05:50,967 INFO - Cleaning up the resource files
2009-08-04 16:05:50,967 INFO - Removing temporary resource files ...
2009-08-04 16:05:51,023 INFO - Installation of HP NNM iSPI for Performance 8.10.000 has taken 22 minutes and 7 seconds.
2009-08-04 16:05:51,024 INFO - Using OVII 02.10.120.
2009-08-04 16:05:51,024 INFO - Installed : package HPOvPerlA 5.08.085 (HP Software Perl -V5.8.2- Package Version 05.08.085)
2009-08-04 16:05:51,025 INFO - Installed : package HpErsBiServer 1.01.030 (HP Embedded Reporting software BI Server)
2009-08-04 16:05:51,026 INFO - Installed : package HpErsBiSrvCust 1.01.030 (HP Embedded Reporting software BI Server Custom)
2009-08-04 16:05:51,026 INFO - Installed : package HPOvJdkB 1.05.006 (HP Software JDK -V1.5.0_15- Package Version 01.05.006)
2009-08-04 16:05:51,027 INFO - Installed : package HPOvNmsHA 2.02.138 (HP OpenView Network Node Manager HA component)
2009-08-04 16:05:51,027 INFO - Installed : package HPNNMPerfSPI 8.10.000 (HP Network Node Manager iSPI for Performance)
2009-08-04 16:05:51,028 INFO - Completed with errors.
=====

Is there any way to find an explanation - what was done wrong during installation?
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: Performance SPI 8.10 for Linux install error

Hi,

You can post this in NNM thread for better responses.

http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/categoryhome.do?categoryId=165

~~Shivaram
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.