Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
284 views

Problem with script generation

Jump to solution
This is a simple script generated by signing in to mercury tours with "jojo","bean" combination.

I have attached the code generated in vugen.
Each function is generated twice,
webtours webtours_2
login.pl login.pl_2
etc

And some cookie also added.

What setting should I change to avoid this repitition.




Action()
{

web_url("WebTours",
"URL=http://127.0.0.1:1080/WebTours/",
"Resource=0",
"RecContentType=text/html",
"Referer=",
"Snapshot=t1.inf",
"Mode=HTML",
LAST);

web_url("WebTours_2",
"URL=http://127.0.0.1:1080/WebTours/",
"Resource=0",
"RecContentType=text/html",
"Referer=",
"Snapshot=t2.inf",
"Mode=HTML",
LAST);

lr_think_time(8);

web_submit_data("login.pl",
"Action=http://127.0.0.1:1080/WebTours/login.pl",
"Method=POST",
"RecContentType=text/html",
"Referer=http://127.0.0.1:1080/WebTours/nav.pl?in=home",
"Snapshot=t3.inf",
"Mode=HTML",
ITEMDATA,
"Name=userSession", "Value=104734.296071284fDiHcHApDftVzzzHDcDcDpzccVcf", ENDITEM,
"Name=username", "Value=jojo", ENDITEM,
"Name=password", "Value=bean", ENDITEM,
"Name=JSFormSubmit", "Value=on", ENDITEM,
"Name=login.x", "Value=0", ENDITEM,
"Name=login.y", "Value=0", ENDITEM,
LAST);

web_submit_data("login.pl_2",
"Action=http://127.0.0.1:1080/WebTours/login.pl",
"Method=POST",
"RecContentType=text/html",
"Referer=http://127.0.0.1:1080/WebTours/nav.pl?in=home",
"Snapshot=t4.inf",
"Mode=HTML",
ITEMDATA,
"Name=userSession", "Value=104734.296071284fDiHcHApDftVzzzHDcDcDpzccVcf", ENDITEM,
"Name=username", "Value=jojo", ENDITEM,
"Name=password", "Value=bean", ENDITEM,
"Name=JSFormSubmit", "Value=on", ENDITEM,
"Name=login.x", "Value=0", ENDITEM,
"Name=login.y", "Value=0", ENDITEM,
LAST);

web_image("SignOff Button",
"Alt=SignOff Button",
"Snapshot=t5.inf",
LAST);

web_add_cookie("MSO=SID&1292944885&MSO_JSFormSubmit1&on&MSO_ServerErrorsProb&50&MSO_ServerLoadProb&50; DOMAIN=127.0.0.1");

web_add_cookie("MTUserInfo=hash&47&firstName&Joseph&expDate&%0A&creditCard&&address1&234%20Willow%20Drive&lastName&Marshall%0A&address2&San%20Jose%2FCA%2F94085&username&jojo; DOMAIN=127.0.0.1");

web_image("SignOff Button_2",
"Alt=SignOff Button",
"Snapshot=t6.inf",
LAST);

return 0;
}
0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Problem with script generation

Jump to solution
Probably you have selected WinInet & Sockets in Port mapping settings.

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Problem with script generation

Jump to solution
Probably you have selected WinInet & Sockets in Port mapping settings.

View solution in original post

Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Problem with script generation

Jump to solution
Thanks for the reply.

How can change this?

0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Problem with script generation

Jump to solution
Yes. I changed the setting to winlnet only.

It is recording the functions once.

Thanks for helping out.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.