Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
185 views

Receiving the following error in recorded code while trying to record using VuGen

[Network Analyzer ( 2c0: a80)] ------------------------------------------------------------------------------------------
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] Load Network Traffic Analyzers:
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] Analyzer Module: WPLUS (value=)
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] Analyzer Module: WebBase (value=GetHttpProtocolAnalyzer:api_http_filter.dll)
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] + Network Analyzer: api_http_filter.dll @ GetHttpProtocolAnalyzer Loaded!
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] + Interception Auditors: WinInetWplusInterceptionAudit:api_http_filter.dll
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] Analyzer Module: QTWeb (value=)
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] Analyzer Module: local_server (value=)
[Network Analyzer ( 2c0: a80)] ------------------------------------------------------------------------------------------
MORE---
0 Likes
4 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Receiving the following error in recorded code while trying to record using VuGen

Hi Snehal,

Can you please overview the application and Which protocol you are using to record?

Regards,
Vinu
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Receiving the following error in recorded code while trying to record using VuGen

We do not have our test application up & running yet, but it is a web-based. I was using web protocol to record my company's home page - does not record anything.
Thanks.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Receiving the following error in recorded code while trying to record using VuGen

Plese check the following before recording

1. Try accessing the application manually through a browser .
2. Set the Recording Options to Default.(use set default button).
3.Check the LR installation is appropriate . 4.Try recording the sample script for google.


Regards,
Vinutha
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Receiving the following error in recorded code while trying to record using VuGen

The test application that i was using was accessible manually. I tried recording using WinlNet & it worked. Not sure if this code is going to be same as socket functionaly.
Do you know if it is?
Thanks for your response.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.