Highlighted
Outstanding Contributor.. Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..
419 views

Reports Data Missing Post Upgrade

Since our upgrade to v12.55 it looks like reporting data is missing from some projects.

For example, in one project in the Runs and Analysis, all the runs for this year display, but in Reports they don't.

But in another project all of the reporting info is there

Also, when we check in PC Admin, it seems that there are usage statistics and reports missing for several projects. But other projects do have the information.

Is there a reason why the data is missing for some projects and not for others?

0 Likes
2 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Reports Data Missing Post Upgrade

Hi,

Did you filter the data to a timeframe where there is  data? I know it is an obvious thing to check, sorry for double checking.

Are you looking at the reports from the Lab Management interface or from Performacne Center Administration site?

Please open a support ticket to get to the bottom of it. Keep us posted here on the progress.

Regards,

Shlomi

 

0 Likes
Highlighted
Outstanding Contributor.. Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Re: Reports Data Missing Post Upgrade

 We were looking in the PC Admin side.

I will open a case and let you know the outcome. Thanks!

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.