Highlighted
Super Contributor.
Super Contributor.
455 views

Sitescope monitor state after a Performance Center 11 test run

Using ALM Performance Center 11 with SiteScope 11.01 topologies to do the performance metric collection.

All the monitors are disabled once you have setup a topology. When you start a test run the monitors are enabled. I would therefore think they should be disabled after the end of the test run, but they stay enabled.

 

Does anyone know if this is the expected behaviour? It means SiteScope quickly becomes overloaded because multiple topology metrics are continuously running all the time after they are first run. Shouldn't really expect Perf Center users to have to go into SiteScope and manually disable them after each run.

 

0 Likes
3 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Sitescope monitor state after a Performance Center 11 test run

Please check whether 'enable montors' option in Topology configuration is set to 'always'.

0 Likes
Highlighted
Super Contributor.
Super Contributor.

Re: Sitescope monitor state after a Performance Center 11 test run

No it is set to Automatically

0 Likes
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Sitescope monitor state after a Performance Center 11 test run

It may be a defect, contact hp with relevant logs.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.