Highlighted
New Member.
136 views

VuGen does not work

When I tried to record a new script on a web application, the VuGen (LoadRunner 9.50) won't open the application. The VuGen window simply disappeared. When I click the link "Create/Edit Scripts", an error pops up with the following message:

"Make sure that LoadRunner Virtual Generator is installed in your computer"

Could someone help?

Thanks!
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: VuGen does not work

make sure that you have the admin rights and unintstall / reinstall Vugen
0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: VuGen does not work

rerun the setup and REPAIR.

Check if you have any entry in antirus, if its blocking the recording.

You might want to uncheck all add-ons like msn, google tool bars ect in IE.

choose http/html and then try recording now.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.