Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
112 views

getting Permissions error while uplaoding scripts

getting Permissions error while uplaoding scripts from Vugen to performance center , while other scripts work.

This is in Performance Center v12.01

0 Likes
2 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: getting Permissions error while uplaoding scripts

Hi,

Is this happening for a specific user/specific project? Does the user connected to ALM from VuGen has the privilege to upload scripts to the project? Are you seeing this even for a user who is a project administrator? What is the exact error that you see on VuGen side when uploading?

Thanks,

HP Support

 

 

Microfocus Support

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: getting Permissions error while uplaoding scripts

Hello,

 

Please verify that you are logged in the correct project from Vugen and with the correct credentials.

 

Can you please share a screenshot with the specific error message.

 

 

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.