Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
60 views

problem testing the GUI Tool Kit

Hello Everyone,
Recently we have started to prepare scripts for GIS Tool Kit and having problem in integration between kit and LoadRunner. This kit is imaged based application where we will need to spilt the images and save them but unfortunately LR doesn’t understand the changes and when data is send back to server its comes in the form of x10/x10 etc which can’t be co-related.

if Anyone go any experience please help.

many thanks,
Sandeep
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: problem testing the GUI Tool Kit

What is the protocol of the script? And What is your application communication protocol?
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: problem testing the GUI Tool Kit

We are using web(HTTP/HTML) alongwith Oracle NCA. Even I tried with Citrix protocol but no success.

Anyone got clue ? please help

thanks,
sandeep
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.