Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.
217 views

Am I using Utils.addAutoFilter() correctly? ...

Jump to solution

Trying to stop calls to WebTrends.

So I've been tinkering with various calls to Utils.addAutoFilter(), but not sure I have it right. What am I doing wrong?

For example, code I've been playing with:


Utils.addAutoFilter("http://*webtrendslive.com/*", false);
Utils.addAutoFilter("https://*webtrendslive.com/*", false);
Utils.addAutoFilter("https://statse.webtrendslive.com/*", false);

I still see these in the log:


t=00004157ms: ** 1: Evaluate JavaScript code Utils.addAutoFilter("htt...com/*", false); ** started [MsgId: MMSG-205180]
t=00004401ms: ** 1: Evaluate JavaScript code Utils.addAutoFilter("htt...com/*", false); ** successfully completed [MsgId: MMSG-205180]
...
t=00006904ms: Request initiated for "https://statse.webtrendslive.com/ABCDEFG/Something.js" (internal ID=43) [MsgId: MMSG-204692]
t=00006904ms: "https://statse.webtrendslive.com/HIJKLMN/Something.js" (internal ID=43) ended [MsgId: MMSG-204685]

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Outstanding Contributor.. Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Hi,

Per your log, the below codes work fine:
Utils.addAutoFilter("http://*webtrendslive.com/*", false);
Utils.addAutoFilter("https://*webtrendslive.com/*", false);

But the third one is not the same, it should be like this, please check:

Utils.addAutoFilter("https://*statse.webtrendslive.com/*", false);

 

Regards,

Chau Nguyen | SW Technical Support Consultant.
LoadRunner and Performance Center


If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a KUDOS by clicking on the STAR at the bottom left of the post and show your appreciation.

View solution in original post

2 Replies
Highlighted
Outstanding Contributor.. Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Hi,

Per your log, the below codes work fine:
Utils.addAutoFilter("http://*webtrendslive.com/*", false);
Utils.addAutoFilter("https://*webtrendslive.com/*", false);

But the third one is not the same, it should be like this, please check:

Utils.addAutoFilter("https://*statse.webtrendslive.com/*", false);

 

Regards,

Chau Nguyen | SW Technical Support Consultant.
LoadRunner and Performance Center


If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a KUDOS by clicking on the STAR at the bottom left of the post and show your appreciation.

View solution in original post

Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Perfect, thanks!

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.