Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
181 views

Application not loading in

Hi Team,

The application is loading manually in Mozilla, but when i try to record the same application in Ajax truclient the front end screen is not being captured.

 

is there any way to solve this issue?

 

thanks in advance.

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Application not loading in

Hi,

Which version of LoadRunner are you using? Did you try it with 12.53?

Please copy the firefox folder from <LR_HOME>\bin, paste it under C:\Temp, invoke the browser from there and check if the application is loaded.

> If it did'nt load I assume that the application requires a newer firefox version.

> If it was loaded try opening a private browsing tab and try again. Maybe it is related to te fact TruClient runs the browser in private browsing mode

Regards,

Shlomi

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.