Highlighted
Frequent Contributor.
Frequent Contributor.
505 views

Blank page when recording

Hi,

I am recieving a blank page when recording from Loadrunner 12.01. what could be the possible solutuons.

0 Likes
3 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Hi

can you share some more information on this?

  • which protocol are you using?
  • are you running as administrator?
  • have you tried with "Delayed start" as well?
  • have you tried proxy recording?
  • is this error consistant on all your attempts and in several web sites?

Thanks,

Lior

0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

I am using Http protocol

yes i am running as a n administrator

Tried recording in delayed mode but it didnt help me

I am not sure how to record with Proxy setting. Could you please guide me

It is only with particular Environment in our application.

0 Likes
Absent Member.
Absent Member.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.