Highlighted
Established Member.
346 views

Correlation is not working

Hi,

I have installed Loadrunner 11.5 and IE8. I recorded the webtours script when i finished recoring the script is not showing any correlation values in both the script and in design studio for automatic correlation.

Note: the installed LR version is not having license

The script is as follows:

Action()
{

    web_reg_find("Text=Web Tours", 
        LAST);

    //<input type=hidden name=userSession value=118960.27436209zVVQAVQpVVcfDzHVtpVVtzHf>
    
    web_reg_save_param("sessionid",
                       "LB=userSession value=",
                       "RB=>",
                       LAST);
    web_url("index.htm", 
        "URL=http://127.0.0.1:1080/WebTours/index.htm", 
        "Resource=0", 
        "RecContentType=text/html", 
        "Referer=", 
        "Snapshot=t9.inf", 
        "Mode=HTML", 
        EXTRARES, 
        "Url=http://www.bing.com/favicon.ico", "Referer=", ENDITEM, 
        LAST);

    lr_start_transaction("Login");

    web_reg_find("Text=Web Tours", 
        LAST);

    lr_think_time(13);
    
    lr_output_message("session id: %s",lr_eval_string( "{sessionid}" ));

    web_submit_form("login.pl", 
        "Snapshot=t10.inf", 
        ITEMDATA, 
        "Name=username", "Value=karthik", ENDITEM, 
        "Name=password", "Value=karthik", ENDITEM, 
        "Name=login.x", "Value=75", ENDITEM, 
        "Name=login.y", "Value=12", ENDITEM, 
        LAST);

    lr_end_transaction("Login",LR_AUTO);

    lr_start_transaction("Flights");

    web_reg_find("Text=Web Tours", 
        LAST);

    lr_think_time(13);

    web_image("Search Flights Button", 
        "Alt=Search Flights Button", 
        "Snapshot=t11.inf", 
        LAST);

    lr_end_transaction("Flights",LR_AUTO);

    lr_start_transaction("Logout");

    web_reg_find("Text=Web Tours", 
        LAST);

    lr_think_time(9);

    web_image("SignOff Button", 
        "Alt=SignOff Button", 
        "Snapshot=t12.inf", 
        LAST);

    lr_end_transaction("Logout",LR_AUTO);

    lr_start_transaction("Close");

    lr_end_transaction("Close",LR_AUTO);

    return 0;
}

 

But, I captured session id manually

Action.c(31): Notify: Parameter Substitution: parameter "sessionid" = "118960.488780883zVVQADApVtVzzzzHDzHVtpViAif"

the script is executing successfully in loadrunner and i checked it in test results also it showing the successful steps done.

Can I get solution for this issue and what is the reason behind this behaviour.

Thanks,

Karthik

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.