Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
280 views

Correlation not working always

Hi,

 

In our script Correlation is working some times and some times it is not working on same day.

also same issue we are facing  in Controller also.These are auto correlated values.

Any help is really helps.

 


web_reg_save_param_ex(
  "ParamName=loginTime",
  "LB=name=\"loginTime\" value=\"",
  "RB=\"/>\r\n\t\t\t\t\t                \r",
  SEARCH_FILTERS,
  "Scope=Body",
  "IgnoreRedirections=No",
  "RequestUrl=*/www-1000t.aaa.com/*",
  LAST);

 

 

 

web_reg_save_param_ex(
  "ParamName=jsessionID",
  "LB/IC=id=\"jsessionID\" value=\"",
  "RB/IC=\"/>\r\n\t\t\t<input type",
  SEARCH_FILTERS,
  "Scope=Body",
  "RequestUrl=*/UserAuth.do*",
  LAST);

 

 

Thanks

Ravi

 

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Correlation not working always

make sure your correlating a correct dynamic value OR try to re-run it without correlating that value chances are IT MAY NOT NEED it. otherwise you have to manually CORRELATE it.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.