Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
431 views

LOG IN is failed when I am recording with web protocol though credentails are correct

Hi 

 

I am trying record script using VUgen for  one of my SAP Fiori application (UI5) with SAP web /Web protocol

but when I try to login ,its throwing message wrong username and password in login page

though its working fine when I do it manually.

Please help me on this 

0 Likes
3 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: LOG IN is failed when I am recording with web protocol though credentails are correct

Are there any values in the login request that need correlating?

0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: LOG IN is failed when I am recording with web protocol though credentails are correct

Actual problem is when I am recording the script not while replaying

 

0 Likes
Highlighted
Frequent Contributor.
Frequent Contributor.

Re: LOG IN is failed when I am recording with web protocol though credentails are correct

Hello,

Could you try proxy recording?

http://vugenhelp.saas.hpe.com/en/12.53/help/WebHelp/Content/VuGen/c_ProxyRecording.htm

And we can also generate script by analyzing captured traffic file:

http://lrhelp.saas.hpe.com/en/12.53/help/WebHelp/Content/VuGen/How_to_Analyze_Traffic_file.htm

Regards,

Bingle(LoadRunner R&D)

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.