Highlighted
Contributor.. Contributor..
Contributor..
616 views

LoadRunner 12.53 / Sitescope 11.30/11.33 Integration

Hi Everyone,

I'm trying to get loadrunner (12.53) and sitescope for loadtesting (11.33) talking to each other and I seem to be running into a few issue.

I'm getting the dreaded error message in loadrunner

Parsing error.
Details: host localhost, port 8888, line: 1.
Reason: Invalid at the top level of the document.
.
Contents: Hello from Connect!
 [MsgId: MMSG-47587]

When I type "http://localhost:8888/SiteScope/cgi/go.exe/SiteScope?page=topaz" into the browser on the sitescope machine I get this back

Hello from Connect!

I was expecting to see xml coming back, is there anything in sitescope I need to do to get it returning the proper xml.  It has monitors set up and running.

First time i've ever seen this,

Any ideas ?

Dave

0 Likes
2 Replies
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: LoadRunner 12.53 / Sitescope 11.30/11.33 Integration

Hi,

Can you try the same URL but with the server name or IP address? Do you experience the same error?

Thanks,

Shlomi

 

 

0 Likes
Highlighted
Contributor.. Contributor..
Contributor..

Re: LoadRunner 12.53 / Sitescope 11.30/11.33 Integration

Exacty the same response.

Hello from Connect!

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.