Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
261 views

Login request was not recorded after upgrading the application

Hi,

We are facing an issue with login request, which is not showing in the script. Application manually is working fine. I am using LR 12.52.

 

0 Likes
2 Replies
Highlighted
Honored Contributor.
Honored Contributor.

Re: Login request was not recorded after upgrading the application

Hi,

Have you tried recording with WinInet in recording option ?

Also let me know whether you disable the SSL in Option Tab in Socket level mode in recording option?

 

Please let me know the settings for which you have tried while recording.

0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Login request was not recorded after upgrading the application

Hi Thanks for your reply...I am using URL mode and WinInet in recording options. Before upgrade it was working fine.

Username and password not showing in the script. But it's showing in the code generation log.

 

Thanks

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.