NOTICE: Significant community changes coming soon
The header menu and the home page on our community will be changing soon. Get more information HERE.
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1686 views

TruClient IE issues

Hello Forum,

 

I am using TC-IE for one of my project and having the the following issues during execution from controller.

 

Issue 1 -  Vusers executing TC-IE scripts fail while executing from physical load generator:

All vusers executing the TC-IE scripts from controller fail after launcing the scenario from controller. The error message displayed is "Abnormal termination, caused by mdrv process termination".  

 

Vusers are able to perform login steps and start failing from then. The script works fine when executed from Vugen on the same machine.

 

This load gen machine has LR 12 (evaluation) with patch 1 and attached is the system info extracted using LR Detect & execution log. Prior to LR 12 upgrade this machine was installed with LR 11 with patch 4 and was working perfect and primarily used to execute web & SAP vusers.

 

Issue 2 - TCS has stopped working & IPC connection to the browser process is lost:

As the physical load generator was having issues, trying to execute the scenario with virtual machies (windows server 2008 installed with LR 12 with patch 1) and a laptop (windows 7) as load generators.

 

Trying to execute 10 vusers from the laptop and atleast 5 of them are terminated with error message "IPC connection to the browser process is lost". Rest of the vusers are poped up with "TCS has stopped working" but still execute unless the popup closed.

 

Experts, please provide your valuable thoughts and inputs to overcome these issues.

 

Thanks,

Suresh

0 Likes
4 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Suresh,

Kindly open a formal support ticket. It need to be examined by experts.

 

Thanks,

Guy Rosenthal
Network Virtualization PM
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Guy,

I have similar problem with "IPC connection to browser process is lost" on ALM PC 12.01 executing from the load generator. I'm also opening the formal service request (# TBD)

The script runs fine on VUgen interactively and in the background. See attached logs.

Pavel Zaychik

MyUSPS.com

570.830.5911

Tags (1)
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

The service request 4652030740 has been opened 

Pavel Zaychik

570.830.5911

0 Likes
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Hi,

 

PC 12.01 contains wrong version of TruClient. PC team has released a patch for it. Please mention that to HP support.

 

Regards,

Shlomi

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.