Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..
1308 views

web_set_user ("KHB", "khb", ":0"); - error Invalid port

Jump to solution

Hi,

If I try to record using Web HTTP always my login credentials are displayed as

web_set_user ("KHB", "khb", ":0");

if i replay the script it gives error as "invalid port"

How to proceed further

Best Regards,

KHB

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: web_set_user ("KHB", "khb", ":0"); - error Invalid port

Jump to solution

Ok.

But to make your script runnable, you should only then change ":0" to just ""

If you want HP to change the product, you will need to register a support ticket.

br /ola


Please mark post as solved if your problems or questions is/are resolved.
If this post was valuable to you, please consider kudo it.

.

View solution in original post

5 Replies
Highlighted
Frequent Contributor.
Frequent Contributor.

Re: web_set_user ("KHB", "khb", ":0"); - error Invalid port

Jump to solution

Hello, 

The format of third parameter is incorrect.  

Please refer to Help->Function Reference->Index and search for web_set_user for the correct format. 

Regards,

Bingle

 

 

0 Likes
Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..

Re: web_set_user ("KHB", "khb", ":0"); - error Invalid port

Jump to solution

Ya I knwo the syntax. But problem is while recoridng its displayed in the same way. Could u give me some suggestions.

 

0 Likes
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: web_set_user ("KHB", "khb", ":0"); - error Invalid port

Jump to solution

Hi

What are you trying to accomplish with this line, or is it generated during recording?

Last argument should be "[\\realm]host:port]"

and just as the errormessage says, port 0 is not a valid port for any protocol. So if you just send in "" instead of ":0" will make things work for you.

br /ola


Please mark post as solved if your problems or questions is/are resolved.
If this post was valuable to you, please consider kudo it.

 

.
0 Likes
Highlighted
Super Contributor.. Super Contributor..
Super Contributor..

Re: web_set_user ("KHB", "khb", ":0"); - error Invalid port

Jump to solution

This is generated during recording

 

0 Likes
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: web_set_user ("KHB", "khb", ":0"); - error Invalid port

Jump to solution

Ok.

But to make your script runnable, you should only then change ":0" to just ""

If you want HP to change the product, you will need to register a support ticket.

br /ola


Please mark post as solved if your problems or questions is/are resolved.
If this post was valuable to you, please consider kudo it.

.

View solution in original post

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.