omi
New Member.
196 views

I am using LR 12.53. While using Web HTTP/HTML protocol my Chrome browser opens in Incognito mode.

Further i am shown the verify im not a robot page to validate before being redirected to the URL I have entered. Another thing to mention is that the events are getting reecorded in the script, but i want to eliminate the problem of the browser opening in incognito mode & the I'm not a robot captcha being displayed thereafter.

Kindly help if anyone has come across any such instance & found a solution

0 Likes
2 Replies
Micro Focus Contributor
Micro Focus Contributor

Re: I am using LR 12.53. While using Web HTTP/HTML protocol my Chrome browser opens in Incognito mod

Before recording, instead of Record = Web Browser, select Windows Application and browse the chrome.exe file.

This would open the browser in normal mode

Highlighted
Outstanding Contributor.. lb1 Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Re: I am using LR 12.53. While using Web HTTP/HTML protocol my Chrome browser opens in Incognito mod

Hi Dago, 

thanks a lot for your response: I had the same issue with LR 12.60. Please, can you be more specific about the steps to follow to navigate in standard mode with Chrome instead of incognito?

Thanks again, 

Lorenzo

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.