rhuhman1 Absent Member.
Absent Member.
2063 views

DEP & Managed App Issue

I am having mixed results with my ZMM deployment. I can get some of my iPads to finish a DEP deployment and start installing the set apps assigned to the group. Yet some of the other identical iPads will stall on eith the Configuration portion of DEP or when installing the Apps. I have set the assignment to force the apps to the ipad and each iPad has its own iTunes account to manage the deployment. Yet I might only get 4 or 6 of the assigned apps and the rest don't show.

I have had mixed results with removing the assigned App from the group and reassigning it and that sometimes pushes the remaining apps down.

I have tried to remove both the APNS and DEP certs and resinstalling them. This fixed the issue of none of the iPads getting deployed to now some of them get deployed. Not sure what else to try.

Windows 2008 R2 / SQL 2008 server

iPad's running iOS 9.1

Thanks
0 Likes
3 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: DEP & Managed App Issue

rhuhman,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://www.novell.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Forums Team
http://forums.novell.com


0 Likes
netcay Absent Member.
Absent Member.

Re: DEP & Managed App Issue

I have almost the same issue. Several of my DEP devices get stuck/stall on the configuration portion of DEP. This happens after a user has upgraded to latest ios and then resets the device.
For me it only happens to devices with ios 9.0 or later.

Any ideas?
0 Likes
rhuhman1 Absent Member.
Absent Member.

Re: DEP & Managed App Issue

Something to try and see if it works is to log into the dashboard and on that specific device run "Trigger APN" and see if the device finishes. I have a support ticket open on this and this is what we have found. In my case it ends up being something with the App deployment side of things.

Rich
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.