DavudOeden Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
2083 views

Empty Userlist in ZMM 3.2.9

Hello,

since some days, the user list in ZMM is empty. The users are still there and everything else works. But the user list is empty.
If I try to add a existing user, I get the info that this user already exists. Syncing works fine.

Any ideas ?
0 Likes
2 Replies
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: Empty Userlist in ZMM 3.2.9

DavudOeden,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
hburkett Absent Member.
Absent Member.

Re: Empty Userlist in ZMM 3.2.9

This is actually an issue that has been identified with other customers in the past. This tends to be a result of duplicate device records in the database. In order to properly identify what records are duplicated, we would need for you to run a query against the MDM database and send us the results. We can then identify which records are duplicated and send you the appropriate query to resolve the issue. Once the duplicates are removed, your users will again re-appear in the user grid. This is only a display issue, as you stated, the devices should continue to sync without any problem.

I would recommend opening an SR with the results of the following query copied into a spreadsheet. This will tell us what records are duplicated and we can get you the appropriate query to clean them up.

select * from iosmodellookup
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.