rhuhman1 Absent Member.
Absent Member.
1624 views

ZMM Dashboard & Android ActiveSync?

I have a single Android tablet in my ZMM environment and it ran through the process of connecting to ZMM correctly and the ActiveSync seems to be working (which was a completely different setup). My question is... Within the dashboard, should I not see the ActiveSync last sync time? Or is this only if I have Touchdown installed and running that program?

Richard
0 Likes
4 Replies
jmarton2 Absent Member.
Absent Member.

Re: ZMM Dashboard & Android ActiveSync?

rhuhman wrote:

>
> I have a single Android tablet in my ZMM environment and it ran
> through the process of connecting to ZMM correctly and the ActiveSync
> seems to be working (which was a completely different setup). My
> question is... Within the dashboard, should I not see the ActiveSync
> last sync time? Or is this only if I have Touchdown installed and
> running that program?


As far as I know you should still see the last ActiveSync sync time for
an Android device even if Touchdown isn't used.

--
Your world is on the move. http://www.novell.com/mobility/
BrainShare 2013 is coming! http://www.brainshare.com

Joe Marton Emeritus Knowledge Partner
0 Likes
rhuhman1 Absent Member.
Absent Member.

Re: ZMM Dashboard & Android ActiveSync?

Any idea on how to start troubleshooting this? I just updated to 2.7.0.3 in the hopes it was an issue with my tablet.

Samsung Galaxy Note 10.1 (4.1.2)

Thanks for the information.

Richard
0 Likes
jmarton2 Absent Member.
Absent Member.

Re: ZMM Dashboard & Android ActiveSync?

rhuhman wrote:

>
> Any idea on how to start troubleshooting this? I just updated to
> 2.7.0.3 in the hopes it was an issue with my tablet.


Hmm... if you're in the 2.7 beta, try posting to the 2.7 beta forum.


--
Your world is on the move. http://www.novell.com/mobility/
BrainShare 2013 is coming! http://www.brainshare.com

Joe Marton Emeritus Knowledge Partner
0 Likes
rhuhman1 Absent Member.
Absent Member.

Re: ZMM Dashboard & Android ActiveSync?

The client updated to 2.7.03 but My server is running 2.6.1. I was having the same issue when the client for android was at 2.6.1.1. I tried removing the enrollment as well as the DataSync settings and setting first ZMM then DataSync and it didn't change anything.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.