Highlighted
Visitor..
Visitor..
201 views

NNM Post-Install Configuration did not apprear

Dears

we are trying to install NNMi 10.20 over windows 2012 R2 (full patched ) with embadded DB and theought the installtion the follwoing has been noted (the GUI of isntalltion jumb from insltation teps to complete stes with out going ot post configration phase ) note the installing is GUI show installing done successfully but once we rum the services just one services is there

kindly advise

 

BR

 

 

 

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Acclaimed Contributor.. Acclaimed Contributor..
Acclaimed Contributor..

Re: NNM Post-Install Configuration did not apprear

If you are not getting an answer to your question, then you can try the Network Node Manager Support Customer Forum . I see that you have access to this forum, which is only accessible to members with a valid Support Agreement ID (SAID).

Just wanted to let you know.

Micro Focus Software Support

The views expressed in my contributions are my own and do not necessarily reflect the views and strategy of Micro Focus.

If you find this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.