Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE
Highlighted
rrhkrs Super Contributor.
Super Contributor.
405 views

NNMi 9.1x show installed license are zero

Hi All,

 

I have the problem are NNMi show zero license are install after restart NNMi service.

I checked "nnmlicense.ovpl NNM -g" which are show 400 license are installed.  But in NNMi web console.  It display incident message there are zero license in NNMi.

Any idea what the problem?

Regards

Tags (1)
0 Likes
1 Reply
Erno Petro Super Contributor.
Super Contributor.

Re: NNMi 9.1x show installed license are zero

Hello,

Please, copy here the output of command below:
# nnmlicense.ovpl NNM

               best regards

                      Erno

HPE SW Support
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.