Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE
Honored Contributor.. connection Honored Contributor..
Honored Contributor..
132 views

nodes not found after switching it to primary

Hi Experts

 

I have added the devices when the nnm services are up in secondary server and after that we have switched it to the primary server, now we are unable to see them in NNM console. 

 

Support case ID SD02406724, request your help ASAP because the nnm is down after go-live.

 

Thanks

0 Likes
1 Reply
Micro Focus Frequent Contributor
Micro Focus Frequent Contributor

Re: nodes not found after switching it to primary

Hello,

Regarding this question, normally you will need to wait some time (24 hours)when you discover a device, since NNMi needs to save it in the database and then send the data to the other server.

My suggest is rediscover the devices again in primary one.

Kind Regards,
Freiser Herrera
Customer NNMi Support
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.