Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Highlighted
Nakkeeran Valued Contributor.
Valued Contributor.
61 views

Microfocus NV setup - Error 'Missing arguments'

I am trying to install NV and in the the setup window getting message as 'Missing arguments' and I am unable to proceed. (Screenshot attached)

1. Downloaded trial LR 12.60

2. Installed LR. At the end of LR installation, NV installation option was greyed out.

3. I downloaded and extracted LR12.60 additional components .

4. I tried to install C:\Temp\Micro Focus LoadRunner 12.60 Community Edition\DVD\Additional Components\Network Virtualization\NVInstaller.exe

5. The setup window opens but displays message as 'Missing arguments'

Can someone please help on what could be the issue.

Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Senior Member.. DGomez4
Senior Member..

Re: Microfocus NV setup - Error 'Missing arguments'

When you download the NV Installer also comes with the installers by separately (By component). you can install them based on your needs.

What the NVInstaller.exe does is to allow you by interface to select which components you want to install.  

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.