NOTICE: COMMUNITY PERFORMANCE DEGRADATION
Our community is currently experiencing some performance degradation with slow page loading. Our platform SaaS vendor is working on the issue.
Absent Member.
Absent Member.
684 views

4.91 SP2 client with patch Kit "B" connection problems

I'm working on a problem where it seems that the 4.91 SP2 client has
caused intermittant problems connecting to the network and also problems
with clients losing connections from the network. The server is running
6.5 SP2. The Patch Kit "B" client upgrade has been applied to a number
of the upgraded workstations and it really doesn't seem to be making any
difference.

The client upgrade was partially rolled out where problems started to
show up so that rollout was stopped. None (don't think anyway) of the
unupgraded clients are having these connection problems. and some of the
upgraded clients are not having problems either.

We're working at doing some client version rollbacks but wanted to see
what similar issues others are having...seems like a lot of issues with
4.91 SP2 but nothing posted quite matches.
Labels (1)
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.