Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
2453 views

4.91sp4 802.1x initial login problems - 'dies' during login scripts

Hello,

login-lgnwnt32.dll-923: An unexpected error has occurred: 15 (8819)

This is partway thru login script processing after successful 802.1x
authentication. I've seen at least one or two posts similar to this from
4.91sp4 beta. We are running the final release of 4.91sp4. Machines have
integrated Intel ProSet wireless.

Have tried all sorts of things... disabled DHCP for SLP and SLP Active
Discovery and hardcoded SLPDA's and scopes... entered server IP address at
initial Novell login.

I'm looking for other ideas here, any suggestions?

Thank you,
Eric


Labels (1)
0 Likes
5 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: 4.91sp4 802.1x initial login problems - 'dies' during login scripts


Did you install the 2 windows xp wireless patches recommended by novell?
I had the same problem but then I did a clean win xp install without
those patches and everything worked alot better.


--
thsundel
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: 4.91sp4 802.1x initial login problems - 'dies' during login scripts

Yes, all patches applied and settings set per the online documentation.

"thsundel" <thsundel.2v7w1o@no-mx.nds_engineer.com> wrote in message
news:thsundel.2v7w1o@no-mx.nds_engineer.com...
>
> Did you install the 2 windows xp wireless patches recommended by novell?
> I had the same problem but then I did a clean win xp install without
> those patches and everything worked alot better.
>
>
> --
> thsundel



0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: 4.91sp4 802.1x initial login problems - 'dies' during login scripts


Try installing a fresh copy of Windows XP without those patches
recommended by the documentation and the Novell Client 4.91SP4 and the
ZenAgent (I assume you use DLU)?

And you will be amazed to see how well it works 🙂


--
thsundel
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: 4.91sp4 802.1x initial login problems - 'dies' during login scripts

Hmm, actually it seems that KB893357 as well as the superceding update
KB917021 changes the behavior of transmission of EAPOL-Start packets.
Setting SupplicantMode to 3 fixes this (back to IEEE 802.1x spec), and seems
to make Novell 802.1x authentication work again (keeping the wireless
updates installed).

Some linky's regarding SupplicantMode:
http://www.microsoft.com/technet/network/wired/wiredfaq.mspx#E2D
http://support.microsoft.com/kb/931856/en-us

Care to test this on your end Thsundel?

-Eric

"thsundel" <thsundel.2v9flw@no-mx.nds_engineer.com> wrote in message
news:thsundel.2v9flw@no-mx.nds_engineer.com...
>
> Try installing a fresh copy of Windows XP without those patches
> recommended by the documentation and the Novell Client 4.91SP4 and the
> ZenAgent (I assume you use DLU)?
>
> And you will be amazed to see how well it works 🙂
>
>
> --
> thsundel



0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: 4.91sp4 802.1x initial login problems - 'dies' during login scripts


I will try it out next week when things at work has hopefully calmed
down 🙂


--
thsundel
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.