Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
986 views

Arcserve 9

Running NW 6.5 and Arcserve 9. My system sees the tape drive, loads
Arcserve fine but anytime anything tries to access the tape in the backup
drive it says invalid tape. I have ran a backup in this drive on another
server just fine so I know it is not the drive. Just need to know if I
need to update/patch either Novell or Arcserve.

Any help would be greatly appreciated.

Chris
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Arcserve 9

,
> Just need to know if I
> need to update/patch either Novell or Arcserve
>

Is this really 9 or 9.01? I suggest 9.01 and all subsequent patches. On
NW Sp3 plus the post SP3 server.exe and NSS patches.

- Anders Gustafsson, Engineer, CNE6, ASE
NSC Volunteer Sysop
Pedago, The Aaland Islands (N60 E20)

Novell does not monitor these forums officially.
Enhancement requests for all Novell products may be made at
http://support.novell.com/enhancement

Using VA 5.51 build 315 on Windows 2000 build 2195

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.