Highlighted
Tawacollege Absent Member.
Absent Member.
1360 views

Arcserve client for Linux R15 Sp1

Hi
We have a SLES 10 SP3 (64 bit) server running OES 2 SP3 (sorry for posting here but at least other forum users here seem to use Arcserve) that I need to install the Arcserve R15 SP1 linux client on. I tried following the instructions for installing on Linux in CA doc TEC520753 and ran into endless file permission errors. I was able to install the client using the YAST software installer which was successfull in terms of our windows 2003 backup server being able to connect to the Linux box and backup files....however the server runs Papercut for managing our copiers and printers and this application completely stopped. The only way to get Papercut working again was to remove the client software and reboot the server.

Can anyone please advise whether doing the install though the Yast software installer could caused this issue, or how others have managed to get the client onto their servers successfully and if anyone has a similar config with Papercut and Arcserve client as well?

Thanks
Labels (2)
Tags (3)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Arcserve client for Linux R15 Sp1

On 11/07/2012 23:46, Tawacollege wrote:
>
> Hi
> We have a SLES 10 SP3 (64 bit) server running OES 2 SP3 (sorry for
> posting here but at least other forum users here seem to use Arcserve)
> that I need to install the Arcserve R15 SP1 linux client on. I tried
> following the instructions for installing on Linux in CA doc TEC520753
> and ran into endless file permission errors. I was able to install the
> client using the YAST software installer which was successfull in terms
> of our windows 2003 backup server being able to connect to the Linux box
> and backup files....however the server runs Papercut for managing our
> copiers and printers and this application completely stopped. The only
> way to get Papercut working again was to remove the client software and
> reboot the server.
>
> Can anyone please advise whether doing the install though the Yast
> software installer could caused this issue, or how others have managed
> to get the client onto their servers successfully and if anyone has a
> similar config with Papercut and Arcserve client as well?
>
> Thanks
>
>

Arcserve relies on RPC for a lot of its comms and has caused issues like
this for me in the past.

A quick web search brought up a reference to RPC in Papercut.

So there is probably a port conflict between both services

So my suggestion is you need to move the listening RPC port for one
service or other. I would suggest Arcserve it being the newer service.

I hope this helps

Karim C Kronfli


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.