Highlighted
taneyville Absent Member.
Absent Member.
970 views

DLU does not work

On PC's with XPP SP3 applied I cannot get DLU to create user accounts. It works on PC's with images 1.5 years old using SP2.
I am using Netware 6.5 and ZfD 6.0 or 7.0. NOVELL client on PC's is 4.91 SP5.
I read about ZfD causing this and have looked at the PC registry but the registry does not have the problem mentioned.

So I am stuck with 30 PC's. TIA, Leroy
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Marcel_Cox Absent Member.
Absent Member.

Re: DLU does not work

Well, this is more of a ZENWorks problem rather than a NetWare problem. As
such, I suggest you:

1) Make sure you have the latest ZfD agent installed

2) If the problem continues, post in the following forum:
http://forums.novell.com/novell-product-support-forums/zenworks/desktop-management/zw-desktop-management-7x/zdm7-policies-import/

--
Marcel Cox
http://support.novell.com/forums
------------------------------------------------------------------------
Marcel Cox's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=8
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.