Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
698 views

Drive mapping incorrect after server restart

I had an issue over the weekend.
OES2sp3 server (to be upgraded to 11 next month).
Client 2 SP3 for Windows (IR6).

Rebooted the server and after auto reconnect the home directory was incorrect.
People saw other peoples home directory (couldn't open the files though).
After a logout and logging back in again it all came right and everything seems happy.
I've checked server logs but there's nothing strange.

eDirectory is healthy and is syncing fine.

Any idea?
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Drive mapping incorrect after server restart

Hi,

This issue has been reported before. It is currently logged as bug number 789679.

I recommend that you open a Service Request with Novell Technical Support and reference this bug number to find out if there is an interim fix for it.

Currently, the only solution that I am aware of is to logout and login again.

Please let us know how it goes.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.