Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
622 views

Help

I'm trying to put a Windows 2003 partition in to my NetWare NSS from the
iManager, I go to the New Storage Location all went good, but every time I
try to reach that partition from my Novell Netstorage admin tool it's there
but when I try to reach the content it's nothing there but when I connect
from my Konqueror it's all there all my archives, What I'm doing wrong? in
advance thank you.
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Help -- appears to be a NetStorage question

No answer for you -- just making it easier to find the thread.


On Wed, 19 Jul 2006 10:32:36 -0700, wrote:

> I'm trying to put a Windows 2003 partition in to my NetWare NSS from the
> iManager, I go to the New Storage Location all went good, but every time
> I
> try to reach that partition from my Novell Netstorage admin tool it's
> there
> but when I try to reach the content it's nothing there but when I connect
> from my Konqueror it's all there all my archives, What I'm doing wrong?
> in
> advance thank you.


/dps

--
Using Opera's revolutionary e-mail client: http://www.opera.com/m2/
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.