Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
808 views

Invalid pass phrase

I have recently set up a test server running NetWare 6 and ifolder
standard edition 1.03. After experiencing some problems with NDS I
backed up ifolder data and reinstalled server and ifolder. I restored

ifolder data and attempted to access previously used accounts. I have
no
problem accessing accounts from web or from a computer that did not
previously access the account using client. When I try to log in using

the client on a machine that previously accessed the account I recieve

the error message 'invalid pass phrase'. I have tried uninstalling the

client and clearing out all remaining files and registry settings.
After
re-installing I still get the same error message. Any assistance
greatly
appreciated.

Corey




Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Invalid pass phrase

If anyone is interested I have found the solution. I
set up a new profile on the Win2k machine I am working from. When
I tried to log into ifolder using the ifolder client under the new
profile 'User2' I received the
message 'You must be logged in to(why do development teams NEVER haveproof readers?!) the computer as User1 for your ifolder request'.
After
logging back in as User1 I was able to connect successfully. A
workaround that may be helpful to others who are restoring ifolder
data
to a new server.

CM


Corey wrote:
> I have recently set up a test server running NetWare 6 and ifolder


> standard edition 1.03. After experiencing some problems with NDS I


> backed up ifolder data and reinstalled server and ifolder. I

restored
> ifolder data and attempted to access previously used accounts. I

have no
> problem accessing accounts from web or from a computer that did

not
> previously access the account using client. When I try to log in

using
> the client on a machine that previously accessed the account I

recieve
> the error message 'invalid pass phrase'. I have tried uninstalling

the
> client and clearing out all remaining files and registry settings.

After
> re-installing I still get the same error message. Any assistance

greatly
> appreciated.
>
> Corey
>







0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.