Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
637 views

JVM 1.4 failure prior to iManager installation

Trying to install JVM 1.4 to an existing Netware 6 server which has
already had Service Pack 3 installed successfully.

All java has been shutdown just as the JVM 1.4 instructions require, but
when trying to install the JVM 1.4 from a connected workstion, it abends
with the message "No applicable servers found. Please recheck
requirements and try again."

According to the installation requirements for this module, the server in
question meets all the requirements.

What am I failing to understand? Thanks in advance...


Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: JVM 1.4 failure prior to iManager installation


this is a duplicate message.

i answered this over in the imanager forum. in the future, please post
your questions in only one group.


--
Cheers!
Richard Beels
~ Network Consultant
~ Sysop, Novell Support Connection
~ MCNE, CNE*, CNA*, CNS*, N*LS


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.