Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: LDAP Server configuration problem

>
> Hmm...i have no clue what is going on here to be honest. Maybe delete
> and recreate your LDAP Server and Group object and recreate them ?
>


That worked! I've uninstalled LDAP, deleted both objects, re-installed LDAP
(received a -603 error when I did that, the error message said to create
LDAP objects manually in ConsoleOne), then re-created both objects and it
works just fine now.
Thanks very much for helping with this.

Cheers,
Ian
0 Likes
Highlighted
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: LDAP Server configuration problem

imoore@hamcoll.sa.edu.au wrote:

> That worked! I've uninstalled LDAP, deleted both objects,
> re-installed LDAP (received a -603 error when I did that, the error
> message said to create LDAP objects manually in ConsoleOne), then
> re-created both objects and it works just fine now.
> Thanks very much for helping with this.


Nice 🙂 Thanks for the feedback. Glad you got it resolved.

--
Cheers,
Edward
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.